PARTNER WORDEN

Wil u Inoovi verdelen of vertegenwoordigen als installateur? Neem contact met ons op. We werken steeds een partnerschap op maat uit dat past bij uw business en de noden van uw klanten. Wij zorgen ervoor dat onze partners visueel vertegenwoordigd worden op onze kanalen.

Interesse in een voordelige samenwerking?

Neem dan nu contact met ons op!

Interesse in een voordelige samenwerking?

Neem dan nu contact met ons op!

Samenwerken met inoovi?

Inoovi is het nieuwste dat Infraroodverwarming te bieden heeft: een perfecte balans tussen vermogen en zuinigheid gegoten in een minimalistisch design. Daarmee zijn onze panelen onmisbaar in uw aanbod. Het speelt in op de nood van de consument: een elektrische verwarming die zich naadloos integreert met het interieur zonder in te binden op comfort.

Het gebroken wit dat de panelen kenmerkt maakt dat ze passen in elk modern interieur, van minimalistisch tot rustiek. Daardoor zijn de panelen er geliefd geworden. Inoovi zorgt dat u als verdeelpunt te vinden bent via onze kanalen, zo garanderen we dat klanten via ons product tot bij u komen.

Wilt u Inoovi panelen integreren in uw aanbod? Ontdek ons aanbod hoge temperatuur en lage temperatuur panelen of neem contact met ons op. Wij zorgen voor een samenwerking op maat van uw noden en uw mogelijkheden.

Bent u loodgieter of elektricien?

Als verwarmingsinstallateur is het deel van uw beroep om het juiste product aan te raden bij uw klanten.Infraroodverwarming is een zuiniger alternatief dan elektrische kachels. Inoovi gaat daarom ook met installateurs unieke partnerschappen aan. Daarin helpen we u een zo volledig mogelijke service aan te bieden aan uw klantenbestand.

We brengen u in contact met de juiste distributeur en kunnen ook raad bieden over wel van onze producten het best ingezet kan worden voor een bepaald project. Ontdek alvast ons aanbod hoge temperatuur en lage temperatuur panelen.

Lost uw business noden op van het Inoovi-publiek? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een voordelige samenwerking.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.