infraroodpanelen

Infraroodverwarming van Inoovi vertrekt vanuit dingen die we allemaal ervaren in het dagelijks leven. De koelte als je uit de douche stapt, koude handen als je lang stil zit in de zetel; ruimtes waar je snel warmte wil, maar waar de hele dag verwarmen kostelijk is, of plaatsen waar je zoveel tijd doorbrengt dat extra comfort geen overbodige luxe meer wordt. Het Belgische ontwerp en Duitse vakmanschap van onze panelen maakt korte metten met dat ongemak.

Alle informatie over onze infraroodpanelen?

Download hier onze folder!

Alle informatie over onze infraroodpanelen?

Download hier onze folder!

ONZE REEKSEN

HT REEKS

Snel verwarmen

Onze hoge temperatuur infrarood panelen zijn ontworpen om snel en spaarzaam te verwarmen. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal als badkamer verwarming. Zo heeft u het vlug warm wanneer u uit de douche stapt, zonder bijverwarming, zonder voor te verwarmen.

5 Jaar zekerheid

Het Belgisch ontwerp en Duitse vakmanschap dat wordt gecombineerd in onze panelen garandeert efficiëntie en kwaliteit. Dat maakt dat ze enorm lang mee gaan. Wilt u bewijs? We geven u met plezier 5 jaar garantie.

Stralend interieur

Het oog wil ook wat: onze infraroodpanelen versmelten met uw interieur. Zo vormen ze geen doorn in het oog. Als het niet zo lekker warm was in uw ruimte zou waarschijnlijk niemand uw verwarming opmerken.

Goed voor uw gezondheid
zuinig, ecologisch en efficiënt
extra troef voor het interieur

LT REEKS

Zachte warmte

Onze LT infraroodverwarming werkt als een spaarlamp. In ruimtes waar u langere tijd spendeert brengen ze de temperatuur geleidelijk naar het gewenste niveau. Zo creëren ze extra comfort op een zuinige manier.

Zuinigheid primeert

Onze lage temperatuur panelen zijn ontworpen voor een eco-vriendelijk resultaat. Niet alleen is er geen CO2-uitstoot of gebruik van fossiele brandstoffen, ze zijn ook enorm zuinig. Goed voor de natuur en voor uw portemonnee.

Minimalistische uitstraling

Het moderne ontwerp van onze infraroodverwarming past binnen elk interieur. Het rustgevend minimalisme dat Inoovi panelen kenmerkt zorgt ervoor dat ze naadloos integreerbaar zijn in uw ruimte voor een tijdloos resultaat.

Wat kost infraroodverwarming ?

Infraroodpanelen bestaan in verschillende prijsklassen voor verschillende toepassingen. Het financieel voordeel van infrarood verwarming zit vooral in besparingen die initieel misschien niet zichtbaar zijn.


De eerste daarvan is de makkelijke installatie: geen muren die uitgebroken moeten worden of buizen die moeten worden gelegd. Een stopcontact en vier gaten in de muur zijn voldoende. Een tweede is zuinigheid. De investering in infraroodverwarming verdien je al gauw terug gewoon door de lage energiefactuur. Tot slot is duurzaamheid ook een belangrijk element bij Inoovi panelen: het Belgische design en Duits vakmanschap waarmee de panelen tot stand komen zorgt ervoor dat ze enorm milieuvriendelijk zijn en een leven lang meegaan.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.